Instal·lació de Parabòliques


Pot disposar a casa d'una parabòlica fixa que li permetrà rebre el senyal de TV de tots els satèl·lits existents (Astra, Hotbird, Hispasat, etc) i gaudir dels canals lliures de TV de tots ells (Canals lliures de Canal +, Sky Channel, Televisions internacionals com la BBC, RAI, etc).

A Serrat Teleco realitzem instal·lacions i orientem de parabòliques al satèl·lit que vostè desitgi, També li subministrem un descodificador satèl·lit amb capacitat de veure tots els canals que vostè desitgi.

El nostre tècnic antenista realitzarà la configuració completa i proveirà tots els components o li aconsellarà quin equip comprar, especialment el descodificador satèl•lit, que millor s'adapti a les seves necessitats.
 

Som antenistes amb experiència. Demani'ns un pressupost sense compromís a través de la pàgina web o bé trucant directament al telèfon!Som tècnics professionals que coneixem perfectament el nostre ofici i resoldrem la seva avaria en el menor temps possible. Això ens permet garantir als nostres treballs i que la satisfacció del client estigui assegurada.